Ander thema

Picterra

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Picterra is een 3D exploratie game waarin je foto's maakt van unieke creatures. Ga op avontuur, leer de flora en fauna kennen, stop je foto's in een scrapbook en ontdek wat er gebeurd is in deze wereld!

Artist statement

Ik specialiseer in 2D game art dat kleurrijk en schattig is. Ontwerpen vol karakter en personaliteit, ontwerpen waar mensen een glimlach van krijgen.

Ambities

Het belangrijkste voor mij is dat ik creatief bezig kan zijn, als ik zo'n situatie bereik ben ik tevreden. Een meer concrete ambitie die ik heb is dat ik over een paar jaar een eigen game uit wil brengen, die mensen hopelijk veel plezier kan bezorgen!

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd is om meer op mezelf te vertrouwen. Toen ik aan de opleiding begon was ik heel onzeker en verlegen. Covid maakte het alleen maar erger en het voelde alsof ik ver achter liep op mijn medestudenten. In de loop van de studie heb ik mij op een persoonlijk niveau sterk verbeterd, vooral de groepsprojecten hebben me hier heel erg bij geholpen. Je kunst laten zien aan anderen is soms lastig en confronterend, maar hier heb ik inmiddels zo veel oefening mee gehad dat ik er niet meer zo bang voor ben. Ik kan met zekerheid mijn ontwerpen laten zien, en ik vat feedback op zonder mijzelf daardoor onzeker te voelen zoals voorheen. Sterker nog, ik wil juist graag aan de wereld laten zien wat ik maak!