Ander thema

Picterra

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Picterra is een cozy exploration game waarin je een uniek ecosysteem
kan ontdekken en documenteren door middel van een camera en notebook.

Artist statement

Mijn specialisatie ligt in stylized 3D environment en prop art, met een extra focus op shader-werk. Ik creëer levendige, unieke werelden en objecten die karakter en sfeer uitstralen door beweging of andere unieke effecten met shaders.

Ambities

Na mijn kunststudie wil ik graag een baan vinden bij een indie studio of groter bedrijf om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en te benutten. Daarnaast ben ik vastberaden om twee indie games uit te brengen, waarvan de eerste waarschijnlijk kort na mijn afstuderen zal verschijnen.

Geleerd tijdens de studie

Ik kwam op deze school binnen als voornamelijk 2D artist, maar tijdens mijn tijd op HKU ontdekte ik een diepe passie voor 3D modelleren en technical art, en ben hier ook verder in gaan ontwikkelen in mijn jaren op deze school. Ook heb ik geleerd om in kleine groepen volledige spellen te maken, en heb ik veel mensen leren kennen die mij hierbij kunnen helpen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Ik heb een tijdje gewerkt voor het Open Space Contemporary Art Museum, waarbij we een spel hebben gemaakt over diversiteit en inclusiviteit, en mijn werk aan dat project samen met een paar medestudenten gepresenteerd in het Van Abbemuseum. Verder ons afstudeerproject, Picterra ook te vinden op INDIGO Discover op 19 Juni!