Ander thema

"Pak je kans"

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
"Pak je kans" gaat over het na streven van je ambities en het vertellen van je eigen verhaal. Zo gaat het afstudeerproject over muziek en beeldende kunst en de stap maken om dit naar buiten te brengen op een professionele manier. De droom is om na de studie een concept te hebben ontwikkeld waarmee verhalen verteld kunnen worden via muziek en beeldende kunst en deze op een gezamenlijke expositie te tonen. Tijdens het afstudeer project is gezocht naar verschillende manieren om dit te doen waaronder live optredens, exposities en contact met galerijen en andere kunstenaars. Zo is er voornamelijk geprobeerd om de verhalen achter de kunstwerken op verschillende manieren te vertellen. Zo is het afstudeerproject op exposure een concept waarin alle facetten van storytelling terug komen gekoppeld aan een onderzoeksthema.
Een Nederlands nummer wat op exposure gedaan gaat worden.
Een van de zelfgeschreven liedjes waar ook een schilderij voor is gemaakt.

Artist statement

Er is niks in de wereld sterker dan een goed verhaal, een verhaal kan dingen maken of breken, verbeeld of verteld worden, waar of niet waar zijn en de persoon die het vertelt heeft het allemaal in de hand. Die persoon wil ik zijn.

Ambities

Door op onderzoek te gaan naar mijn interesses wil ik via onderzoekgerichte informatie schilderijen en muziek maken en over 5 jaar een eigen kunst galerie/atelier hebben waar ik dit kan maken en laten zien.

Geleerd tijdens de studie

Dat als je een oprechte passie en talent ergens voor hebt je niet bang hoeft te zijn om van je droom een doel te maken. Het gaat allemaal om intrinsieke motivatie die jou de eerste stap in de goeie richting gaat zetten.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

https://grachtengalerie.nl/?s=Thimo+spaan&post_type=product&lang=nl