Ander maatschappelijk thema

Over en Weer

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Een scheve relatie staat onder spanning. De manier van liefde geven en ontvangen sluit niet op elkaar aan en zorgt voor een onhoudbare situatie. In een metaforisch fysiek spel komt dit tot uiting wanneer ze elkaar letterlijk proberen te vangen. Ze vangen en vallen, moeten redden en gered worden. De een trekt en de ander duwt. Deze manieren werken allebei; ze blijven omhoog komen. Het duwen kost alleen aanzienlijk meer energie dan het trekken. Hoe dieper ze vallen, hoe duidelijker deze disbalans zichtbaar is. Zijn deze patronen te doorbreken? Hoe lang is dit vol te houden?

Artist statement

Ik breng graag mensen en elementen samen in audiovisueel werk, zonder daarin vast te houden aan de grenzen van fictie of documentaire. Dit kan experimenteel of hybride genoemd worden. Mijn werk gaat over het zoeken naar verbinding en hoe er voor elkaar te kunnen zijn. Ik gebruik een metaforische beeldtaal waarin het lichaam, beweging en ritme centraal staan in het overbrengen van een gevoel.

Ambities

Over vijf jaar hoop ik dat ik ook nog niet weet wat ik vanaf dan over vijf jaar bereikt ga hebben. Ik hoop open te blijven staan en te kunnen maken wat ik wil maken.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik hele belangrijke mensen leren kennen die mij hebben geïnspireerd en laten groeien in film en in het leven.