Gezondheid en welzijn

Opal

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In een wereld waar alles zwart wit is van de lucht tot alles wat ademt. Is er een meisje die opzoek is naar haar kleuren. Ze loopt door een donker bos achtervolgt door haar monster, die alle kleur in haar leven bezit. De kleuren zijn verdwenen nadat ze haar geliefde verloren heeft. Ze kan niet blijven vluchten voor haar emoties. Om kleur weer in haar leven te krijgen moet ze haar eigen monster verslaan en het verlies van haar geliefde accepteren.

Artist statement

Door animatie kan ik mijn werk tot leven laten komen, om het vervolgens, het aan het einde, te vermoorden.
Het contrast tussen twee extreme is iets dat mij altijd heeft aangesproken, al sinds dat ik een klein meisje was. Zo vind ik het interessant om te spelen met iets onschuldigs/schattig in een context dat je niet snel zou verwachten. Waardoor ik interessante reacties kan verwachten bij de mensen die mijn werk bekijken.

Ambities

Over vijf jaar werk ik bij een gezellige animatie studio als 3D karakter animator. Waar ik zowel menselijk karakters als dierlijke karakter animeer.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat perfectie niet alles is. Dat je interessante beeld kan creëren door je inner perfectionisme los te laten.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Nominatie Kingston film festival 2020 - Lucid Blue
2 voor 12 2021 - Hans Holbein
CBS 2021 - Broedvogels