Artistieke prestatie

oog voor detail

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn doel voor dit project is mensen te verrassen met hedendaagse voorwerpen. Ik wil men nieuwe beelden laten zien door middel van detail. Ik wil hen laten zien hoe mijn visie is naar de wereld om mij heen. Ik zoek in mijn beelden de vervreemding op waardoor en gesprekken ontstaan. Deze gesprekken en nieuwe ideeën zijn voor mij als ontwerper inspirerend.

Artist statement

Door de jaren heen is mijn passie voor design gegroeid. Ik heb mij jaren verdiept in binnenhuisarchitectuur en mezelf ontwikkeld in de kunst. Deze werelden probeer ik nu in mijn werkveld te combineren.
Ik wil als ontwerper mooie dingen maken en het gesprek aangaan met de kijker. Met het project Oog voor detail heb ik volledig voor mijzelf als ontwerper / maker gekozen. Mijn fascinatie ligt bij fotografie en textuur. Deze fascinaties heb ik gecombineerd en hebben geresulteerd in dit project.
In hedendaagse voorwerpen of ruimtes laat ik zien wat mogelijk is. Ik zoom in op detail en laat mij hierdoor inspireren om nieuwe beelden te ontdekken.

Ambities

Voor de komende jaren wil ik mij richten op werk waar ik energie uithaal. Ik wil doorgroeien in mijn eigen onderneming; MelssenDesign en wil mij richten op het maken van mooi dingen. Het doel is om met mensen in contact te blijven want daar haal ik als ontwerper en persoon energie uit. Ik wil mensen blijven verrassen met het werk dat ik maak en hen inspireren.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik voornamelijk geleerd om los te durven laten. Ik werkte vaak van een eindpunt terug naar een begin. Tijdens mijn jaren aan de HkU heb ik geleerd projecten stap voor stap aan te pakken om zo tot een resultaat te komen. Ook heeft de HkU er voor gezorgd dat ik veel over mijzelf heb geleerd, niet alleen als ontwerper maar ook als persoon. Ik ben uit mijn comfortzone durven stappen om nieuwe dingen te mogen ontdekken.