Zorg en welzijn

Oneindige echo’s van broederlijke geborgenheid

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
-

Artist statement

-

Ambities

In september begin ik aan de pre-master Arts and Society aan de Universiteit Utrecht, om een jaar later mijn master te gaan behalen. Gefascineerd door de waarde die kunst kan hebben voor andere sectoren hebben voor mij geleid tot de keuze voor deze master.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is het kunnen herkennen en waarderen van het proces dat doorlopen wordt bij het maken van kunst. Door jezelf te laten verrassen legt het dingen over jezelf of hoe je de wereld ziet bloot. Hiermee heb ik ook de kracht ontdekt die kunst in andere sectoren in de maatschappij kan vervullen en wederzijds geleerd kan worden.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

A0 Expositie (2021)
A Glimpse of FADE - Academiegalerie (2023)

Boundary objects in co-creatie: een hulpmiddel voor kunstenaar en patiënt.

Phantom Interconnection

In co-creatie met Rië Tobori maakte ik het werk Phantom Interconnection (2023) voor de tentoonstelling A glimpse of FADE in de Academiegalerie. In deze interactieve video-installatie wordt door een combinatie van digitale kunst en analoge tekentechniek de toeschouwer uitgenodigd onderdeel te worden van dit kunstwerk. Doormidden van een communicatie in echo ontdaan van alle onnodige vorm onderzoekt het werk communicatie in lichaamstaal en probeert deze beweging te vangen in een collage van beweging en overlapping.