Zorg en welzijn

Onderweg naar liefde

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Dit kunstwerk verkent de diepgaande menselijke behoefte aan verbinding en de impact van eenzaamheid in ons leven. Het benadrukt dat liefde en het verlangen ernaar ons in beweging houden, zelfs in een vergankelijke wereld. De waarde van ons bestaan wordt bepaald door de paden die we bewandelen. "Onderweg naar liefde" nodigt jou uit om na te denken over het leven en hoe onze relaties en angst om deze relaties te verliezen daarin een rol spelen.

Het werk verbeeldt de momenten van liefde en ontmoeting en daarbij ook de onvermijdelijke pijn van verlies. Het leven is een rijk, maar complex spel van emotie en ervaring.
Handgetekend met grafietpotlood en pastelpoeder

Artist statement

Als ontwerper visualiseer ik fantasieën en emoties, zowel van mezelf als van anderen. Mijn doel is het onzichtbare zichtbaar maken en het ongrijpbare tastbaar. Of het nu gaat om het opwekken van emoties, het bezorgen van een glimlach, het ophalen van herinneringen of het in gang zetten van een verwerkingsproces. Niets is onmogelijk. Zodra ik een vonkje kan aanwakkeren of een reactie teweeg kan brengen bij anderen, is mijn ontwerp geslaagd.

Mijn kracht ligt in het combineren van verschillende media die elkaar versterken. Mijn talent in nauwkeurig tekenen, in combinatie met ruimtelijke ontwerpen, brengt deze fantasieën en emoties tot leven. Mijn fantasie als inspiratiebron en mijn talent als ondersteuning vormen de kern van mijn werk. Vanuit daar vloeit de basis voor een sterk ontwerp.

Ambities

Mijn doel is om mijn creativiteit voortdurend te prikkelen en mijn talenten verder te ontwikkelen. Dit wil ik doen door te werken in de decorbouw en mijn kwaliteiten in te zetten binnen een creatief team.

Daarnaast blijf ik mijn eigen kunst maken. Ik wil de combinatie van ruimtelijk ontwerp en realistisch tekenen verder onderzoeken.

Geleerd tijdens de studie

In de afgelopen vier jaar ben ik zowel als maker én als persoon gegroeid. Ik heb ontdekt waar mijn fascinaties liggen en ben trouw gebleven aan mezelf. Door vanuit mijn passie te creëren, kan ik echt genieten van wat ik maak.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

HKU Design Exposure 2024