Zorg en welzijn

Onderweg

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Onderweg is ontworpen als een dagboek dat patiënten direct na de diagnose diabetes type 1 ontvangen vanuit het ziekenhuis. Het biedt niet alleen informatie, maar ook ruimte voor het delen van persoonlijke verhalen en ervaringen. Op deze manier kunnen patiënten hun gevoelens en emoties beter verwerken en een nieuw leven met diabetes type 1 opbouwen.

Artist statement

Door mijn achtergrond in de zorg wist ik gelijk dat ik voor mijn afstudeer onderzoek en medisch vraagstuk wilde behandelen. Toen mijn moeder een aantal jaar geleden de diagnose diabetes type 1 kreeg en ik van dichtbij meekreeg welke verandering dit teweeg bracht, wist ik dat ik iets wilde ontwikkelen voor mensen met diabetes.

Ambities

Mijn ambitie is altijd al geweest dat ik mensen wil helpen. Hier wil ik in de toekomst ook mee doorgaan. Ik zou het fantastisch vinden als ik later projecten kan blijven doen die een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb vooral geleerd dat ik veel meer in mij heb dan ik van tevoren had durven zeggen. Ik studeer dan wel af als verbinder, maar heb mij ook in de rol van manager erg goed weten te ontwikkelen. Zowel mijn kennis als ik persoonlijk zijn in zeer positieve zin ontwikkeld.