Ander maatschappelijk thema

Ondernemen met iessure

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In dit rapport ben ik opzoek gegaan naar de oplossing op de vraag:Hoe zet je als jonge, startende, onervaren ondernemer een onderneming op in de mode? Om de nieuwe ondernemers in de modewereld te helpen om hun eerste stappen van hun ondernemingsweg zonder twijfel te doorlopen. Dit heb ik gedaan door een werkboek te creëren die deze doelgroep helpt op een actieve en creatieve manier.
Werkboek voorblad

Artist statement

Ik heb een werkboek gecreëerd om de nieuwe startende ondernemer in de mode te helpen. Ik heb goed gekeken naar welke rol ik wilde aannemen als ondernemer en hier is een mooi product uit gekomen.

Ambities

Over 5 jaar ben ik een succesvolle ondernemer, die haar kledingmerk enorm heeft laten groeien. Iessure heeft meerdere collecties en staat bekend om haar unieke fitting van tracksuits. Het is online een succes en er zal ook een fysieke winkel zijn.

Geleerd tijdens de studie

Mijn eigen krachten en talenten toepassen op momenten dat het niet perse van je gevraagd wordt. Creatief bezig blijven en opdrachten op jou eigen manier toepassen, zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft en raakt.