Inclusie en diversiteit

Onbeperkt toegang

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Onbeperkt toegang is een onderzoek naar de toegankelijkheid van culturele instellingen voor mensen met een lichamelijke beperking, met name de beperking die de mobiliteit belemmerd. Met TivoliVredenburg als externe partij hebben we samen gekeken hoe we de fysieke toegankelijkheid van de looproute vanuit station Utrecht Centraal naar hun gebouw voor deze groep kunnen verbeteren.

Artist statement

Mijn focus ligt voornamelijk bij gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Door jaren ervaring in de horeca en verkoopindustrie heb ik een redelijk scala aan mensenkennis en weet ik mij snel aan te passen aan verschillende wensen en persoonlijkheden. Ik hou van aanpakken, regelen, adviseren, maar vooral van helpen. Heb je vragen, of weet je het even niet, dan ben je altijd welkom!

Ambities

Zelfs over 5 jaar blijf ik onder de mensen. Met liefde ondersteun ik organisaties/stichtingen in het organiseren en regelen van evenementen. Het liefst doe ik dat in Brabant, maar ik sta uiteraard open voor nieuwe uitdagingen.

Geleerd tijdens de studie

In de afgelopen 4 jaar heb ik geleerd dat om te slagen aanpassingsvermogen van groot belang is. Door de Coronapandemie moest iedereen op een nieuwe manier hun leven leiden, dit zorgde voor onzekerheid, maar ook voor nieuwe perspectieven. Les nummer 2: bekijk het altijd vanuit een nieuw perspectief, een inventief en origineel idee zit in een kleine hoek. De laatste les: Blijf vooral jezelf, in een wereld die op allerlei manieren aan je trekt is trouw aan jezelf blijven de grootste kracht.