Ander thema

NOOC's Sensory Box

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
NOOC's Sensory Box is een fysieke box die een nieuwe koffie ervaring biedt aan koffieliefhebbers. Het is een box waarin de wisselwerking tussen muziek, koffie en smaakbeleving centraal staat. Door middel van een speciale playlists - afgestemd op de specialty koffiebonen van de box - worden de smaaktonen van de koffie versterkt en de sfeer van de koffie neergezet. De verschillende onderdelen in de box, zoals een proef-stappenplan, flavor wheel en taste card, zorgen voor een nieuwe koffie ervaring waarin product, proces en smaak centraal staat.

Artist statement

NOOC coffee is ontstaan uit twee grote passies: muziek en koffie. Door de invloed van muziek op de smaakbeleving van koffie te testen kunnen we deze wisselwerking inzetten om smaakervaringen in koffie nóg beter naar voren te laten komen.

Ambities

Over vijf jaar zie ik NOOC coffee uitgegroeid tot een fysieke koffiebar, waar muziek en specialty koffie samen komen. Een plek waar allerlei koffieliefhebbers een nieuwe smaakervaring kunnen beleven en geïntroduceerd worden aan de specialiteiten die specialty koffie te bieden heeft.

Geleerd tijdens de studie

Kunst en Economie heeft mij tot een volwaardig, creatief ondernemer gevormd. Ik heb alle ins- en outs mogen leren over zowel managen als ondernemer en mezelf hierin mogen ontwikkelen tot een creatieve, oplossingsgerichte ondernemer.