Ander maatschappelijk thema

New perspective

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Dit magazine gaat over het ervaren van andere landen in je eigen omgeving door om je heen te kijken. Hierbij wil ik mensen laten genieten van de omgeving waar ze zich in bevinden en deze te gebruiken om mentaal te transporteren naar hun droom landen. Dit magazine dient als inspiratie en motivatie om zelf op een andere manier naar de wereld te kijken.
Een uitgeschreven kaart van het centrum van Lisse.

Artist statement

Mijn naam is Madelon en ik specialiseer mij in de manier waarop mensen de wereld ervaren doormiddel van kunst. Ik laat mij hierbij inspireren door mijn omgeving, spiritualiteit, binnenruimte, tekst en fotografie. Door mijn achtergrond in interieur weet ik hoe ik mensen een ruimte anders kan laten beleven en mijn werk weerspiegeld hiermee mijn unieke kijk op de wereld en inspireert hiermee anderen om ook anders te gaan kijken.

Ambities

Ik wil de komende vijf jaar ontdekken hoe ik doormiddel van kunst en interieur mensen een nieuwe kijk op de wereld geven. Ik ben hierdoor geïnteresseerd in experience design en unieke binnenruimtes en ik experimenteer daarnaast met verschillende mediums van kunst om een ander beeld op de wereld vorm te geven. Ik wil over vijf jaar een combinatie hebben gevonden tussen het maken van kunst en het ontwerpen van binnenruimte.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd tijdens deze opleiding hoe ik mijn ontwerpen kan laten leiden door de doelgroep en hoe ik doormiddel van ruimte en kunst nieuwe informatie kan overbrengen en daarbij een nieuw perspectief kan laten zien.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Diploma in interieur advisering.