The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik heb altijd al gehad dat ik het beste voor anderen wil, zelfs als het geen directe impact heeft op mijn eigen leven. Mensen beschrijven mij als een zorgzaam persoon, dat zit in mij. Ze zijn gewend van me dat ik op een zachte manier mijn mening uit terwijl ik diep van binnen heel anders zou reageren en juist een hele sterke en duidelijke mening heb. Een stukje bescherming en misschien ook wel onzekerheid. Met de mensen die dichtbij mij staan wil ik in gesprek over het onderwerp: waarom doen mensen soms precies het tegenovergestelde van wat ze zeggen? Waarom zeggen ze het ene maar doen ze vervolgens het andere? Deze tegenstrijdigheid fascineert me en ik wil graag dieper graven. Door in gesprek te gaan met mijn dierbaren wil ik begrijpen waarom ze de dingen doen die ze doen, terwijl ze eerder stellig beweerden dat ze het niet zouden doen. Ik wil ze horen en echt luisteren naar hun perspectieven, zonder oordeel of verwijt voordat ik mijn duidelijke mening hierop los laat.

Artist statement

Ik ben Esmée, ik ben 22 jaar. Ik ben een vrolijke enthousiaste content maker met een creatief brein. Wat ik graag wil is de wereld een stukje creatiever maken.

Als beeldend content vormgever en content creator geniet ik van het experimenteren met verschillende kleurencombinaties en het maken van visuele ontwerpen. Voor mij is het een uitdaging om te zien hoe ver ik kan gaan, maar hoe aparter, hoe leuker ik het vind.

Ik geloof dat visuele communicatie een krachtig middel kan zijn om niet alleen mensen te inspireren, maar ook te informeren. En ik zoek een bedrijf waar ik dat bij kan doen.

Ambities

Over vijf jaar zou ik graag een grote functie willen hebben binnen de magazine branche. Het is altijd een droom van mij geweest om bij een magazine te werken. Hier kan ik al mijn creativiteit kwijt. Een combinatie tussen een verhaal ondersteund door de juiste vormgeving.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat proces een heel belangrijk onderdeel is. Als je alles vastlegt kan je hier goed op terug reflecteren en weet je precies wat goed ging en wat minder goed ging.