Ander thema

Necromania

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het project waar ik aan werk is een rts inspired roguelike game waarbij je speelt als een necromancer die zombies bestuurt. Elke run zou de player een unieke ervaring brengen maar nog steeds de core gameplay behouden. Dit doe ik via een procedural skill systeem die gebaseerd op de players character en magic discipline nieuwe skills bouwt voor de player.Deze skills geven de player de mogelijkheid om nieuwe builds te proberen en hun playstyle aan te passen.

Artist statement

Ik ben een game developer die houdt van het uitvogelen van architecturen voor uitgebreide game mechanics. Ik wil mijn systeem zo modulair mogelijk houden zodat uitbreiding makkelijk en snel wordt. Daarnaast ligt mijn passie ook bij het verkennen van AI-ontwikkelingen in de game-industrie en hoe ik nieuwe iteraties kan verwerken in mijn projecten.

Ambities

Ik zie mijzelf werken bij een indie studio als game developer, waar ik deel uitmaak van een team dat creatieve vrijheid waardeert en stimuleert voor mijn professionele ontwikkeling. Over vijf jaar hoop ik mijn vaardigheden verder te hebben ontwikkeld en mogelijkheden te hebben om door te groeien naar grotere studios binnen de game-industrie.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik een platform gekregen waarbij ik mijzelf kon ontwikkelen als developer met de focus op projecten in unity C#. Waar ik de meeste waarde uit heb kunnen halen van de opleiding was de samenwerking met de andere disciplines op de opleiding (Artists en Designers). Door een kijk te kunnnen krijgen in het werk dat zij doen heb ik duidelijke communicatie kunnen ontwikkelen tijdens groepsprojecten.