Inclusie en diversiteit
Artistieke prestatie

My Love Feels All Wrong

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
My Love Feels All Wrong is een visualisatie van de manier waarop ik de wereld beleef, registreer en verwerk als neurodivers persoon. Met een simpele analoge camera zoals die van toen ik kind was, leg ik grote, kleine, belangrijke en schijnbaar onbelangrijke momenten vast. Mijn omgeving vormt het decor voor een nieuwe visuele wereld waarin mijn foto’s de bouwblokken zijn. Portretten, landschappen, details en stillevens zijn allemaal deel van mijn registratieproces. Na een intuïtief en zorgvuldig selectieproces wordt het werk gebonden in een boek. In dit boek bied ik twee opties: het boek openvouwen zoals het door mij is bedoeld en vormgegeven, je meenemend door mijn persoonlijke gedachtestroom; de bladzijdes op je eigen manier indelen, inspelend op eigen interpretatie. Hiermee wil ik ingaan op de toeschouwers eigen manier van beleven, registreren en verwerken.

Artist statement

Een wereld bewandelen die niet voor mij is gemaakt. Een schurend gevoel in mijn hoofd. De wereld is intens; hij wacht niet op mij. Dus maak ik mijn eigen.
Als kind was ik vrij in het maken van eigen werelden, maar wat als je daar nooit echt uit groeit? Al van jongs af aan helpt fotografie mij de wereld te observeren, registreren en verwerken. Als maker vormen deze principes vooralsnog de basis van mijn werk.

Ambities

In de toekomst hoop ik mijn autonome werk voort te kunnen zetten. Mijn droom is om meerdere fotoboeken te kunnen publiceren, exposities te kunnen opzetten en te komen te werken in de museumsector of kunsteducatie.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat je niks moet forceren als het niet goed voelt, zeker in de kunst. Je moet geen dingen pushen omdat je denkt dat ze op een bepaalde manier horen te gaan. Vertrouw op je intuitie en dan kom je vanzelf in je eigen flow.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Bitter Brown Salt - Fuse Expo - Online Expositie - 2021