Ander thema

my alter e-GO!

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Bij deze presenteer ik na een lang maar enerverend proces het eindresultaat: my alter e-GO!. Een boekje met verschillende functies dat (indirect) een brug kan vormen voor iedere maker/afstudeerder die heeft deelgenomen aan het HKU X-programma. Met my alter e-GO! kunnen zij zakelijke kennis selectief oppikken en vastleggen. Aan het eind kunnen ze hopelijk door middel van dit boekje een zakelijke versie van zichzelf vormen en er tegelijkertijd op teruggrijpen wanneer nodig. Wat dit ontwerp uniek maakt, is dat het niet alleen als notitieboekje hoeft te fungeren, maar tegelijkertijd ook als vriendenboekje, door de bijdragen van K&E studenten in de vorm van een editorial, wat indirect hopelijk bijdraagt aan hun netwerk.

Artist statement

Na mijn MBO heb ik een korte tijd gewerkt de luchtvaart, tot besloot ik op 25-jarige leeftijd het roer om te gooien en mijn passie voor muziek te volgen. Dit leidde me naar de opleiding Kunst & Economie aan de HKU, een beslissing waar ik, ondanks enige studievertraging, nooit spijt van heb gehad. Deze studie heeft me een onmisbare fundering gegeven voor mijn ambities binnen de muziekindustrie.
Wat mijn werk uniek maakt, is mijn achtergrond in een totaal andere sector, wat me misschien een frisse of andere kijk geeft op de muziekindustrie.

Ambities

Mijn ultieme droom is om creatief directeur te worden bij een toonaangevend poppodium in Nederland, waar ik nieuwe artiesten kan ontdekken en ondersteunen. Ik streef ernaar om als nieuwe generatie de sector vriendelijker en inclusiever te maken.

Geleerd tijdens de studie

Zonder in de clichés te vallen is het denk ik te veel om op te noemen wat ik heb geleerd tijdens mijn studie. Ik had nooit gedacht dat ik als niet-rekenvaardig persoon de tentamens van Financial Management en Bedrijfseconomie überhaupt zou halen, maar toch weet ik wat een resultatenrekening/liquiditeitsoverzicht is, en hoe handig het is dit te kunnen toepassen in situaties zoals bijvoorbeeld een festival. Los van die concrete zaken heb ik ook geleerd om (interdisciplinair) te werken aan projecten, en kan ik meepraten over Thomas Hobbs of Thomas Piketty dankzij cultuurfilosofie en organisatiekunde.