Ander thema

Mort havoc

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mort Havoc speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin de code van het leven is gekraakt. Dit heeft geleid tot het verlies van de betekenis van het leven door intensief onderzoek, waarbij biowapens en soldaten worden gecreëerd voor een eindeloze oorlog. In deze dystopische wereld volgen we een clone trooper die zijn ogen opent voor de realiteit om hem heen. Zal zijn inzicht van dit dodelijke spel hem naar een betere toekomst leiden?

Artist statement

In mijn werk probeer ik vooral niet de mainstream idealen te volgen. Ik vind inspiratie in het macabere. Deze inspiratie uit ik in mijn werk als 3D animator. Ik specialiseer mij binnen het gebied van 3D animatie voornamelijk in het maken en animeren van karakters.

Ambities

De eerste stap die ik wil maken in de creatieve industrie, is om mee te werken in een studio en mijn kennis op te doen. Daarnaast zou ik een nieuwe film of serie willen produceren in de toekomst.

Geleerd tijdens de studie

Op de opleiding heb ik met veel vrijheid en wat duwtjes in de rug, de mogelijkheden gekregen om te experimenteren in mijn projecten. Met deze vrijheid heb ik een middenweg kunnen vinden bij het aannemen van andermans kritiek en mijn eigen te behouden in mijn werk.

Ik vind het belangrijk om altijd open te staan voor de ideeën van een ander, maar tegelijkertijd te weten waarom ik iets maak.