Artistieke prestatie
Ander maatschappelijk thema

Money Talks Management

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Eigen onderneming. Artist-Managementbureau toegespitst op jonge/semi-gevorderde bands met een sterke financiële/subsidie specialisatie. Het managementbureau werkt met 3 verschillende lagen: 1. Long term artist management, 2. Projectmanagement, 3. Consultancy. Bij alle lagen zal er een sterke expertise in financieel management en subsidiemanagement zijn . Dit zal het veelal het startpunt zijn van de samenwerkingen.

Artist statement

Muziek: management, begeleiding, consultancy toegespitst op jonge/beginnende/semi-gevorderde bands met een financiële/subsidie specialisatie.

Ambities

Succesvol artist-managementbureau waarbij er gewerkt wordt met 3 lagen: 1. Long term management, 2. Projectmanagement, 3. Consultancy. Hierbij ben ik expert op het gebied van popregelingen en muzieksubsidies voor jonge bands etc.

Geleerd tijdens de studie

Ondanks dat de muziekindustrie enorm dynamisch is en veel verschillende lagen heeft, heeft alles te maken met elkaar en kan het één niet zonder het ander in principe. Het is de kunst om die verschillende aspecten op de juiste manier, op het juist moment met elkaar te bundelen en te laten samenwerken. Een perfecte manager, met een vruchtbaar netwerk staat hierin in het midden. Niks is hetzelfde en alles in toegespitst op de case.