Ander maatschappelijk thema

Metatour - de metaverse voor beginners

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De metaverse; volgens big tech bedrijven is dit de toekomst van het internet en is alles hier straks mogelijk. Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar is het nou echt zo anders dan wat we nu al hebben?

Tijdens deze tour stap je heel even, samen met mij, de metaverse binnen. Ik neem je mee in een interactieve wereld die ik zelf heb gebouwd om je te laten zien en beleven wat de metaverse zo bijzonder en anders maakt dan het dagelijks leven.

Deze ervaring is speciaal ontworpen voor mensen die nog zelden tot nooit VR hebben gebruikt en niet bekend zijn met de metaverse in het algemeen. Schroom dus niet om het juist eens te proberen!

Artist statement

Ik ben een veelzijdige ontwerper die met veel interesse vooruit kijkt naar de toekomst. Mijn fascinatie ligt zowel bij grote fantasierijke dromen als bij alledaagse maatschappelijke thematiek. Het liefst komen die twee samen in mijn werk. Ik vind het leuk om met de onderliggende laag van mijn werk mensen te bevragen over de invloed van technologie op hun leven en dat van anderen, nu en in de toekomst.

Ambities

Over 5 jaar wil ik graag ergens werken waar ik het gevoel heb dat ik een verschil maak met wat ik doe. Daarnaast is plezier in mijn werk belangrijk voor mij en dat plezier hoop ik vast te kunnen houden, waar ik ook terecht kom.

Geleerd tijdens de studie

Dat er zo veel meer te zien is om je heen wanneer je niet alleen kijkt door je eigen bril.