Ander maatschappelijk thema

Lost Souls Ltd.

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Hoe kan ik, als 2D game artist, een omgeving voor een point-&-click game maken waarin er op een organische manier aan de speler wordt gecommuniceerd welke onderdelen interactief zijn?

Lost Souls Ltd. is een demo voor een story-driven 2D point-&-click game. Dit project richt zich op de communicatie tussen de art en de speler en streeft tot het verminderen van frustratie in soortgelijke games.

Artist statement

Ik ben een 2D & UI artist met een passie voor applied games en entertainment games die zich bezighouden met maatschappelijke thema's. Ik geloof dat games en interactieve media een unieke kracht hebben om hun publiek te raken en dat hier nog oneindig veel in te ontdekken valt.

Ambities

Het liefst wil ik werken bij een bedrijf waar applied games worden gemaakt en de mensen net zo enthousiast zijn over de creatie van games als dat ik ben.

Geleerd tijdens de studie

Op de HKU heb ik geleerd dat games en interactieve media zoveel meer kunnen zijn dan wat men in eerste instantie denkt. Ze hebben de potentie om echte verandering in de wereld te brengen, zowel op grote als kleine schaal.