Duurzaamheid en klimaat

Littlebysisi

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het oprichten van een lokaal ondernemend babykledingmerk waarin duurzaamheid leidend is in de bedrijfsvoering. Waar op ieder gebied van de onderneming de meest duurzaam mogelijke optie wordt gekozen. Omdat er veel komt kijken bij het oprichten van een eigen bedrijf, werd het proces af en toe vertraagd. In mijn eindexamenwerk onderging ik iedere stap van het opzetten van een eigen merk en onderneming, waarin ik de verschillende mogelijkheden onderzocht en zo de juiste keuzes maakte voor Littlebysisi.
Het uiteindelijke product, sokjes van Merino wol, handgemaakt van wol ontwikkeld op The Knitwitstable in Nederland. Met daarbij de verpakking gemaakt van GOTS Katoen.

Artist statement

Duurzaam en lokaal ondernemen vanuit een passie voor mode.

Ambities

Een goed lopend eigen bedrijf dat zich blijvend verduurzaamt.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik leren samenwerken met bedrijven, waarin ik mijn creativiteit durfde toe te passen. Ik heb mijn kennis verder ontwikkeld op het gebied van mode, duurzaamheid en ondernemen. Daarnaast heb ik meer kennis opgedaan op het gebied van marketing en communicatie door mijn stage bij het bedrijf By-bar Amsterdam.