Diversiteit en inclusiviteit

LAVA

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Als een verhaal vertellende designer gaat dit project over een multi-tenant entertainment bedrijf genaamd: LAVA.

Met dit project heb ik als doel: Het vinden van jezelf. Het gebouw is een multi-tenant entertainment bedrijf waar alle creatieve geesten bij elkaar komen. Als een designer heb ik het altijd mooi gevonden hoe mensen hun zelf kunnen zijn bij de juiste omgeving, waardoor ze het beste uit hunzelf kunnen halen. Het LAVA gebouw is bestemd voor creatieve geesten die zijn afgestudeerd of opzoek zijn naar werk waar ze zichzelf kunnen vinden.

De architectuur van het LAVA gebouw representeert het ijdelheid van de creatieve geesten. De organische vormen symboliseert de ups and downs in het leven. Het gesmolten attribuut van het gebouw staat voor het loslaten van je oude lasten. De transparantie in het gebouw staat voor: eerlijkheid, openheid en jezelf bloot durven stellen.

LAVA is een plek waar ik nieuwe geesten een platform wil geven waar ze zichzelf kunnen zijn en samen kunnen doorgroeien.
Als designer wil ik nieuwe startende ondernemers herkenbaar maken met het design van de architectuur.

Artist statement

Ik ben Burçak Nazli een Spatial Designer.
Als designer ben ik extravagant in mijn uiten en zo word ik ook door mijn mede mens gezien. Ik ben gedreven en ambitieus in het architectonische vak en dat reflecteert zich in mijn creativiteit.

Ambities

Een van mijn kwaliteiten is dat ik sterk vanuit mijn intuïtie kan laten stralen in mijn handgemaakte schetsen en moodboards. Door mijn rijke fantasie kan ik mezelf inleven in andermans verhalen of gevoelens die worden weerspiegeld in mijn ruimtelijke ontwerpen.

Geleerd tijdens de studie

Door mijn perfectionisme streef ik naar ruimtes die een verhaal vertelt waar iedereen in zijn eigen fantasie kan leven. Elke fantasie en moment verdient een onvergetelijke ervaring in een ruimte.