Ander thema

Lady of the Lake

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
"Lady of the Lake" is een korte animatiefilm dat zich afspeeld in een fantasywereld. Het vertelt het verhaal over een jonge vrouw die achtervolgd wordt door een vijandige soldaat tijdens een gevaarlijke reis. Ze wordt neergeschoten door een pijl en belandt vervolgens in een meer. Haar aanwezigheid in het water trekt de aandacht van een mysterieus wezen, die ervoor kiest om de zwaargewonde reiziger van de rand van de dood te redden.

Artist statement

Als filmmaker en kunstenaar ben ik geïnteresseerd in het benadrukken van sfeer en gevoelens door middel van de vormgeving van werelden waarin een verhaal zich afspeelt. In mijn werk komen dus ook veel kleurrijke beelden en landschappen voor, waar de kijker zich in kan verbeelden. Mijn doel als filmmaker is om kijkers mee te slepen in de werelden die ik heb gecreëerd.

Ambities

Ik wil graag binnen de animatie-industrie werken aan projecten en mijn eigen concepten voor films naar realiteit maken.

Geleerd tijdens de studie

Wanneer een passie omgeslagen wordt naar beroep, is het onvermijdelijk dat iemands relatie hiermee verandert. Hoe kan je nog energie voor je passie behouden als je hier je brood mee moet verdienen? Tijdens mijn studie aan de HKU begon ik steeds minder in mijn vrije tijd te tekenen en merkte ik dat ik hier steeds minder plezier aan had. Tekenen veranderde van passie naar last. Het belangrijkste wat ik dus heb geleerd is om werk en passie met elkaar te balanceren en evenwicht hierin te vinden.