Zorg en welzijn

Kunst en meditatie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik ben een kunstenaar met interesses in tantra, spiritualiteit, meditatie, persoonlijke ontwikkeling, ecstatic dance, yoga, astrologie, human design, rauw eten, natuur en het leven op aarde. De mediums waarin ik mij uitdruk zijn schilderen, schrijven, film, fotografie, tekenen en interdisciplinaire kunst.
April 2023
“Disco dip” 20x20 cm. Acrylic paint on canvas (2023)
“Voids” 60x60 cm. Acrylic paint on canvas (2023)

Artist statement

Het spelen met vormen en kleuren is wat steeds naar voren komt in mijn schilderijen, op een abstracte en soms figuratieve manier. Ik blijf hierin dicht bij mezelf en zie kunst maken als onderdeel van spirituele ontwikkeling.

Mijn schilderijen ontstaan door een opeenstapelingen van handelingen die ik in het moment doe. ‘Het moment’ wil voor mij zeggen: ‘het hier en nu’, waarbij je steeds opnieuw kan observeren dat er een nieuw ‘nu’ is. Ik geef mezelf hiermee heel veel vrijheid. Wat aan de ene kant fijn is, want er is veel ruimte om plezier te ervaren in het schilderen, maar soms is het ook moeilijk. Die tegenhangers zullen er altijd zijn, zonder het ene bestaat het andere namelijk niet. Maar die spanning zie je ook terug in mijn werk. En uiteindelijk gaat het er dan om dat het er allebei mag zijn: het plezier en de worsteling.

Ambities

Over 5 jaar wil ik aan het reizen zijn, of veel gereisd hebben, om nieuwe ervaringen op te doen en te leren over mezelf en de wereld.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat ik niet overal controle over heb, maar dat ik wel altijd mijn eigen keuzes maak.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

2022 - P•art expo (With 7 other artists at P'art Den Dolder)