Ander maatschappelijk thema

Krachtstation

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Voor het Krachtstation heb ik de hoofdingang ontworpen. De vraag was om een geheel nieuw ontwerp te maken. Ik heb onderzoek gedaan naar wat er nu miste bij het Krachtstation en dat was echt het welkoms gevoel. Dat heb ik dus geprobeerd om samen met mijn doelgroep (studenten) tot een passend ontwerp te komen. Doormiddel van kleur, vorm en beeld.
Het is nu veel lichter en opener dat mensen ook echt de neiging hebben om er even te blijven zitten en te ontdekken wat er nog meer gebeurd in het gebouw.

Artist statement

TEAM: Together Everyone Achieves More
Ik ben maker die graag vanuit een opdrachtgever werkt, vanuit de vraag van de opdrachtgever maak ik het op mijn eigen manier wel uniek. Ik werk graag samen omdat ik zelf vaak met grootse ideeën kom en niet zo goed weet hoe ik dat zou moeten uitvoeren. Daar heb ik dan weer collega's voor nodig.

Ambities

Mijn ambitie is toch om bij een architecten bureau te werken en daar toffe ontwerpen maken voor de klanten die daar komen. Ik zou graag mensen willen laten verbazen en graag dingen willen laten zien wat ze niet hadden verwacht.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd dat ik graag samenwerk met klasgenoten omdat zij het beste in mij naar boven halen. Ik werk harder als ik weet dat ik voor iemand werk dan als ik alleen werk. Ik heb heel veel geleerd van het project voor HDSR. Daar kwam alles in naar voren, daar bracht je de doelgroep samen met de opdrachtgever, daar hebben we bedrijven moeten zoeken om ons idee helemaal te kunnen uitvoeren. Het was echt een heel mooi avontuur.

4D-IXI

Voor HDSR heb ik samen met klasgenoten een ontwerp gemaakt om de doelgroep duidelijk te maken wat HDSR nou eigenlijk doet voor werkzaamheden. Het is een 4D beleving waar je een reis door het riool meemaakt. In de Dixi worden alle zintuigen geprikkeld en wordt er ook nog wat informatie meegegeven wat jij nou anders kan doen om het water schoon te houden.