Duurzaamheid en circulariteit

Kemasan

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
"KEMASAN" richt zich op het verzamelen van statiegeld verpakkingen in en rondom Utrecht, waarbij de nadruk wordt gelegd op de lage waarde die aan deze verpakkingen wordt gehecht in onze samenleving. Het omvat een werk gemaakt van 10 en 5 cent munten, met als doel bewustwording te vergroten over consumptiegedrag, milieu-impact en recycling. Het project toont toewijding aan het verzamelen van materiaal en ziet schoonheid in de transformatie van ogenschijnlijk waardeloos materiaal naar iets betekenisvols.

Artist statement

Alles wat ik maak komt voort uit een diepgewortelde drang naar expressie; het is mijn enige manier om verbinding te maken met de wereld. Met muziek, schilderen en fysiek intensieve handelingen wil ik de schoonheid van het leven vormgeven.

Ik ben daarom het best te beschrijven als een multidisciplinaire expressionist, die voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om mijn innerlijke wereld te verkennen en uit te drukken.

Ambities

Mijn doelen zijn om een overzichtstentoonstelling te maken in het Stedelijk Museum :) (Droom Groot), en een collectief te vormen om zo samen met gelijkgestemden elkaar te helpen en het avontuur als maker aan te gaan. Ik blijf mij verder ontwikkelen in technieken om zo boodschappen van verwondering en intrigue beter te verbeelden.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik het meest geleerd over de verschillende manieren van verhalen vertellen. De mogelijkheden binnen mijn studie zijn enorm, ik ben er achter gekomen dat autonoom maken het beste past bij mij. De HKU heeft mij vrienden voor het leven geboden en een eerste stap in de wereld van het makerschap.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

2021
Kunstlek Culemborg
Performance film : Passage
2022
Sound and the City
Academiegalerie
Trilogie Performance : Passage , Ouroboros , Unchained


2022
Circus 87
De Nijverheid
Performance Film : Ouroboros
2023
Abyss Return
De Helling
Performance : Chained

2023
Abyss RE
De Helling
Performance : Bird Man

2024
Sonic City
Academiegalerie
G]
Werk : Kemasan