Ander thema

Journey of renewal

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Esther, koningin van het Perzische rijk, verborg haar Joodse identiteit om zichzelf en haar volk te beschermen. Toen het Joodse volk werd bedreigd met uitroeiing door een koninklijke handlanger, moest Esther haar identiteit onthullen. Ondanks het risico dat ze zelf zou omkomen, verzamelde ze al haar moed, vertrouwde op God en benaderde de koning om haar volk te redden.
Het afgelopen jaar is mijn christelijk geloof gegroeid en heb ik Jezus leren kennen. Waar ik vroeger bang was om mijn geloof te uiten, kan ik nu met vreugde zeggen dat Jezus de weg, de waarheid en het leven is, en ik ervaar een ongekende rust door Hem. Met dit project wil ik laten zien dat je niet bang of ontmoedigd hoeft te zijn, want God is bij je, waar je ook gaat.

Artist statement

In mijn artistieke zoektocht hebben digitale media mijn stijl gevormd. Door de grenzeloze mogelijkheden van het digitale domein kan ik mode- en grafische ontwerpen tot leven brengen door 3D-animatie. Ik combineer traditionele en digitale methoden, waardoor ik kan experimenteren met nieuwe texturen, dynamische lay-outs en levendige kleuren. Door voornamelijk digitale technieken te omarmen, streef ik ernaar ontwerpen te creëren die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook een diepe connectie maken met het hedendaagse publiek. Mijn werk transformeert abstracte ideeën in levendige, dynamische realiteiten die zowel meeslepend als innovatief zijn.

Ambities

Over 5 jaar, zou ik een groot netwerk willen hebben waarin ik als freelancer verschillende bedrijven en mensen kan voorzien van designs op digitaal vlak. Dit kunnen prints zijn, Grafisch werk, 3D-designs (Clo3d), 3D-designs (Blender), 3D-animatie.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat je een middenweg moet vinden waarin creativiteit, communicatie en doelen bijeenkomen. Waarin ik eerder te veel op mijn creativiteit heb gestort, probeer ik nu te kijken naar wat ik wil communiceren naar het publiek, welke doelen ik daarvoor opstel om ze te kunnen bereiken.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

/