Diversiteit en inclusiviteit

Je vijfde belofte

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik wil een voorstelling maken die de vormgeeft hoe je je soms verloren kan voelen tussen groepen mensen, en daardoor de mensen meer als een onderdeel van een setting gaat zien dan losse mensen. Ik wil ook met dit concept spelen en het personage een grote transitie laten ondergaan.

Artist statement

Welke keuze je uiteindelijk maakt is smaak. De hoeveelheid keuzes die je succesvol kan uitvoeren, dat is training.

Ik vind het belangrijk om me breed te oriënteren en veel over het werkveld te weten te komen. Iets wat voor mij erg belangrijk is, is het verschil te kunnen erkennen tussen of ik minder mooi vind omdat het niet handig uitgevoerd is, of of het gewoon niet mijn persoonlijke smaak is. Ik denk dat het voor elke artiest cruciaal is om hiermee bezig te zijn.

Ambities

Ik weet nog niet wat mijn toekomst gaat brengen, ik weet alleen dat ik graag bezig ben met kunst, in de breedste zin van het woord. Ik hoop later te kunnen werken als zanger, regisseur, en maker.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is mijn werk en mijn zang los te zien van mijn persoonlijke waarde. Het kan soms lastig zijn, aangezien het een erg persoonlijk onderwerp is, maar ik denk dat dit een belangrijk onderdeel is om een zo goed mogelijke performance neer te zetten.