Ander maatschappelijk thema

Ja verdomme, ik moet plassen.

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Voor mijn afstudeerproject heb ik 'de grabbelton' ontworpen. Deze heeft als doel om de festivalbeleving tijdens de wc-wachtrijen te verbetert. In de grabbelton zitten 300 persoonlijke vragen die de festivalbezoekers aan elkaar kunnen stellen. Hierdoor wordt de sociale interactie tussen de festivalbezoekers verhoogd. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de festivalbeleving afhangt van de sociale interacties. Dit jaar mag ik mijn concept realiseren tijdens Down The Rabbit Hole tussen 1 en 3 juli.

Artist statement

Ik ben een mensenmens. Met mensen praten, lachen en feesten, ik heb er nooit genoeg van. Ik vind het interessant hoe mensen keuzes maken, waarvoor ze staan en hoe ze genieten. Wat ik het leukste vind is mensen die samen komen. Samen komen om te eten, te drinken, te feesten of te huilen.

Op festivals komen mensen samen met twee doelen: genieten en het ontsnappen van het échte leven. Hierom hou ik van festivals. Voor mijn afstudeerproject wilde ik mijn liefde voor mensen en festivals combineren. Daarom staan de behoeftes van festivalbezoekers tijdens mijn project centraal. Ik ben gaan kijken hoe ik de festivalbeleving, tijdens het gehele festival kan optimaliseren. Zo ben ik op de wc-wachtrijen gekomen.

Ambities

Ik wil mijn professionele kwaliteiten verbeteren. Dit wil ik doen binnen het werkveld crowd management, gefocust op festivals. Naast het verbeteren van mijn professionele kwaliteiten, wil ik mijn persoonlijke identiteit ontwikkelen. Ik wil er achter komen wie ik ben en waar ik binnen het werkveld pas. Ook wil ik aan een master beginnen en afronden richting crowd management en veiligheid.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik geleerd heb tijdens Kunst en Economie is dat er altijd meer dan één oplossing is. De beste oplossingen zijn bijna nooit degenen die je als eerste bedacht heb. Daarom is het vertrouwen op het onderzoeksproces enorm belangrijk. Daarnaast heb ik geleerd om altijd op mezelf te reflecteren. Daardoor heb ik geleerd om mezelf continu te blijven verbeteren.