Ander maatschappelijk thema

Inzicht

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De reis van tijd en bewustwording van de Grote of -Lebuinuskerk die bestaat uit de talloze verhalen en gebeurtenissen. Deze invloeden hebben de plek gevormd tot wat het nu is.

De galmende geluiden die je tegemoet komen maar tegelijkertijd ook de onderdrukte stilte die je voelt. De koelte van het gebouw die je activeert en tegelijkertijd stil laat staan in het moment.

Crypte
Ervaar de herhaling en beweging van het water dat van de IJssel naar de crypte stroomt. Ontdek de reflectie van de overgebleven schilderingen in het object en zie hoe het zich samenvoegt met de geschubde en gegroefde zuilen.

Hoogkoor & kooromgang
Inzicht door interactie en verbondenheid. Activeer het object door harde geluiden te maken en de belangrijke elementen uit de geschiedenis zullen worden uitgelicht.
Maquette hoogkoor
Maquette crypte
Hoogkoor
Hoogkoor
Crypte
Crypte

Artist statement

Ontdekken, ervaren en verbinden. Concepten uitwerken waarbij de omgeving bijdraagt aan de invulling. Zintuigelijke en lichamelijke waarneming activeren en mensen hun eigen verbindingen laten leggen.

Ambities

Na deze studie ga ik eerst een half jaar door Azië reizen. Ik wil mensen kennis laten maken met ‘Inspired Vision’ door middel van ‘Ultimete selected’. Het doel van mijn exposure op locatie is dan ook om zoveel mogelijk volgers te verzamelen die deze reis willen volgen en hun eigen reis en ervaringen willen delen.

Mijn doel voor 2025/2026 is een eigen horecaonderneming starten, mensen hiermee te inspireren en laten verbinden.

Geleerd tijdens de studie

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk geleerd om buiten mijn comfortzone te treden en te leren ontdekken. Kritische zelfreflectie en ‘fouten’ maken zijn hierbij belangrijk geweest. Het proces aangaan en soms de controle over een project loslaten, verliezen en weer herpakken.