Ander thema
Diversiteit en inclusiviteit

Inside My Head

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het heeft mij altijd beziggehouden waarom emoties zo moeilijk zijn om uit te leggen. Deze fascinatie was het startpunt voor mijn afstudeerproject. In deze VR-ervaring word je meegenomen op een reis door een abstracte vertelling van emoties met symbolisme en muziek. Dit verhaal verteld over de emoties verdriet, woede, kalmte en blijheid.

Artist statement

Als 3D/2D beeldend kunstenaar ben ik gepassioneerd door de kracht van verhalen vertellen. Mijn liefde voor enge verhalen en unieke vormen zie je terug in mijn werk, dat vaak onverwachte wendingen kent. Ik geloof dat felle kleuren zelfs de donkerste verhalen tot leven kunnen brengen, en ik gebruik ze om diepte en emotie aan mijn creaties toe te voegen. Maar het gaat niet alleen om mijn verhalen - ik heb ook een diep verlangen om anderen te helpen hun eigen verhalen te uiten. Of het nu is door samen te werken aan een stuk of door een luisterend oor te bieden, ik ben altijd op zoek naar manieren om mensen te helpen hun unieke perspectieven en ervaringen met de wereld te delen. Mijn doel is om kunst te maken die niet alleen in het oog springt, maar ook een blijvende indruk op de kijker achterlaat en hen uitnodigt om hun eigen verhalen en emoties te ontdekken.

Ambities

Over 5 jaar zie ik mijzelf werken als Designer bij een bedrijf of als zzp’er op projectbasis. Met mijn eigen bedrijf, Biba-Visuals waar ik illustratief werk verkoop. Ik hoop dan een interessant portfolio te hebben met een breed scala aan projecten en stijlen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie is dat iedereen een andere kijk heeft op je werk. Wat de een perfectionistisch vindt is voor de ander middelmatig. Achter je werk staan en uit kritiek filteren wat nuttig en niet nuttige feedback is. Ook heb ik geleerd om snel beslissingen te maken.