Duurzaamheid en circulariteit

In verbinding met de natuur

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De Bostelefoon is een interactieve installatie in het bos, waarmee gebruikers kunnen bellen met verschillende soorten uit de natuur. Deze transmediale uitbreiding van de podcast Groene Oren biedt een fysieke, humoristische en informatieve ervaring die de natuur tot leven brengt. De telefoon schept een letterlijke en figuurlijke verbinding tussen mens en natuur en beoogt verbetering in ecologisch bewustzijn en betrokkenheid. Samen ontwikkeld met Staatsbosbeheer en Sietse Nefs, biedt de Bostelefoon een unieke natuurbeleving.

Artist statement

Niets volgens het boekje, niet dat ik zo rebels ben, gewoon koppig. Ik vind altijd een eigen manier om mijn doelen te behalen en geef daarmee een eigen draai aan alles wat ik doe. Is mijn manier de beste manier? Vast niet, maar het brengt me op plekken die voorheen onontdekt waren. Ik ben graag actief als duizendpoot en probeer van alles uit, uitdagingen ga ik niet uit de weg.

Ambities

Het liefst ben ik buiten in de natuur, een baan als boswachter is me dus op het lijf geschreven! Nee grapje, nog niet... Wel blijf ik graag bezig met het ontwikkelen van impactvolle, creatieve en vooral unieke oplossingen die zowel informatief als entertainend zijn. Het is mijn doel om met mijn werk niet alleen bewustwording te creëren, maar ook daadwerkelijk bij te dragen aan het behoud en de bescherming van onze natuurlijke omgeving. Zo ben ik op mijn eigen manier boswachter!

Geleerd tijdens de studie

Niets is gek genoeg en alles is het proberen waard! Zoals je eerder las zoek ik graag mijn eigen weg, dat komt deels door karakter, maar ook zeker door de opleiding Kunst en Economie. Ik ben gestimuleerd om van alles uit te proberen en out of the box te denken. Dat heeft me zowel privé als professioneel veel opgeleverd. Ik ben trots op mijn creatief probleemoplossend vermogen en ben niet bang om vreemde dingen te proberen.