Zorg en welzijn

In je element

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Aarde, vuur, lucht en water ; deze elementen spelen voor de wereld een belangrijke rol, maar zijn voor de mens, op een symbolische manier, ook betekenisvol.
Deze elementen heb ik omgezet in krachten die toepasbaar zijn binnen een creatief proces en wil ik een ruimte bieden waarin creativiteit kan bloeien en aangepast kan worden naar de persoonlijke wensen.

Het is een uitnodiging om de wereld opnieuw te bekijken, om te experimenteren, te verkennen en vooral om inspiratie uit op te halen. Met als doel om deze jonge makers aan te moedigen om hun creatieve pad te (her)ontdekken en hun passie voor hun eigen kunst een nieuw leven in te blazen.

Artist statement

Als maker zit ik vol met enthousiasme, passie en creativiteit voor het werk wat ik maak. Ik streef ernaar iets unieks te creëren dat mensen doet opkijken.
Bij het vinden van een tof concept, tot aan het uitwerken in de puntjes, is waar mijn drijfveer ligt. Frisse tinten en sprankelende elementen, zijn vaak terug te vinden in mijn werk. Dit zal zorgen voor impact, waardoor ik mensen inspireer en raak met mijn visie.
Ik ben gefascineerd door de fysieke en gedetailleerde aspecten van mijn werk, waarbij ik mij richt op interactiviteit die mensen betrekt en prikkelt. Mijn creaties zijn niet alleen visueel en esthetisch opvallend, maar hebben ook inhoudelijk een belangrijke boodschap waarbij ik op persoonlijk en maatschappelijk vlak iets wil bijdragen.

Ambities

Mijn ambities zijn om altijd te blijven groeien en te leren binnen dit creatieve vak. Concepten te bedenken, maken, uitvoeren en vooral met trots en passie er mee bezig te zijn!

Geleerd tijdens de studie

Wat ik het meeste heb geleerd tijdens deze studie, is om mijzelf te ontwikkelen als maker en daarin vooral te ontdekken waar ik voor sta en waar mijn krachten en zwaktes liggen. Ik heb hier in grote stappen kunnen maken, met behulp van vele lessen die hier aan toegewijd zijn geweest.