Inclusie en diversiteit

(in) decent exposure

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn afstudeerwerk is een zoektocht naar hoe ik explicieter beeld kan maken. De belangrijkste vraag: hoe kan ik fashion inzetten als hulpmiddel in plaats van een hoofddoel? Hierbij heb ik gezocht naar een team die hetzelfde denken als ik over erotica, seks en kinks. Het team bestaat volledig uit queer mensen. Zo is een geregisseerd beeld ontstaan waar ik op mijn eigen manier archetypes uit de BDSM community verbeeld en hierbij mijn fashion als tool in te zetten.
Mila Defares she/her
Nick van Doorn he/him
Elya Kéran - he/him
Leroy Leijtens he/him
Nick van Doorn he/him
Elya Kéran - he/him

Artist statement

Ik heb een activistische blik. Denk daarbij aan thema's zoals het doorbreken van taboes, sekspositief en mensen in de spotlight zetten die in de mainstream maatschappij weggecijferd worden. Ik gebruik fashion als een tool om mijn beelden te verrijken.

Ambities

In 5 jaar heb ik een eigen studio met aansluitend een atelier. Een queer safe space waar het hoofddoel is om mooie kunst te maken. Onder mijn begeleiding heb ik een team waar ik gezamenlijk beeld mee maak. Misschien wel een magazine? Ik sluit niks uit voor de toekomst.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd in mijn studie is dat ik geen fashion designer ben. Ik ben een beeldmaker. Ook het waarderen en accepteren van mijn fascinatie voor erotica en seks heb ik hier ontdekt. Deze fascinatie er mag zijn.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Publicaties:
- LUCY'S Magazine Vol. 60
- Vanity Teen Magazine
- Mob Journal