Zorg en welzijn

Ik red mezelf

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn generatie kan doen wat ze wil; we zijn gezond en energiek. Ons lichaam staat ons niet in de weg. We lezen, koken en fietsen. Deze zelfstandigheid en onafhankelijkheid; we zijn het gewend. Of nemen we het voor lief? Wat als je lichaam je begint tegen te werken? Dit hoort bij ouderdom. Iets wat we ons moeten realiseren. Zelfredzaamheid is een kostbaar bezit.

Alie (86) is zelfredzaam. Ze woont alleen en doet alles zelf. In deze film toont ze hoeveel haar zelfstandigheid voor haar betekent. Ze laat zien dat ze sterk en inventief is, ondanks dat de kwaaltjes zich steeds sterker manifesteren en zij haar zelfstandigheid dreigt kwijt te raken.

Artist statement

Een doorzetter, gepassioneerd, creatief en een sterk gevoel voor esthetiek, dit zijn enkele termen die omschrijven hoe ik werk. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van concepten, zowel in de commerciële als maatschappelijke sector. Door mijn twee bachelors in media en vormgeving, twee minors in film/fotografie en interactive narrative design, twee stages bij reclamebureaus en een exchange aan de kunstacademie in Praag, ben ik breed georiënteerd en zelfverzekerd in mijn werk.

Ambities

Over vijf jaar hoop ik al een aantal jaar werkzaam te zijn bij een gerenommeerd marketing/reclame bedrijf als vormgever en conceptontwikkelaar. Ik hoop al meerdere campagnes, onder andere voor verschillende maatschappelijke -en sportmerken ontwikkeld te hebben en als kers op de taart zou ik voor bureaus buiten Nederland willen werken om zo mijn horizon verder te verbreden.

Geleerd tijdens de studie

Deze studie heeft me laten ontdekken wat ik wil en kan doen. Door de vele verschillende opdrachten, vallen en opstaan, feedbackmomenten, presentaties en vele andere leermomenten voel ik mij gesterkt in mijn rol als ontwerper. De studie heeft bijgedragen aan mijn zelfverzekerdheid en ik voel dat ik klaar ben om het werkveld in te gaan.