Ander thema

Idyll

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
"Idyll" is een rijke portfolio gewijd aan visual development. Hierin worden drie verschillende projecten gepresenteerd, waarin elk het diepgaande ontwerpproces onthult achter mooie personages en omgevingen. Dankzij het subtiele gebruik van verf texturen hebben de ontwerpen binnen elk project een unieke look en iets eigenzinnigs.

Artist statement

Als visual development artist ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van karakters en omgevingen voor animaties. Daarbij zet ik mijn kennis van compositie en kleur in. Graag geef ik mijn ontwerpen een unieke uitstraling door bijvoorbeeld analoge texturen, zoals waterverf, toe te voegen aan mijn digitale werk.

Het liefst werk ik in verschillende stijlen. Daarbij besteed ik veel aandacht aan het perfectioneren en mooi maken van mijn werk. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit games, films en werk van andere makers. Ik geniet ervan om mij te laten meeslepen in de vormgeving van deze werelden en de verhalen die je raken. Mijn doel is om hetzelfde te doen met mijn werk.

Ambities

Het is mijn ambitie om een plek te vinden in de animatie-industrie als visual developer en met mijn ontwerpen bij te dragen aan diverse projecten. Daarnaast wil ik graag in mijn vrije tijd mijn vaardigheden blijven verbeteren door nieuwe technieken te verkennen en mijn artistieke horizon te verbreden.

Ook wil ik samen met mijn beste vriend een stationary bedrijf opzetten, waarbij wij unieke en sierlijke kantoorartikelen ontwerpen die creativiteit stimuleert en mensen blij maakt. Het is voor mij een spannende uitdaging, maar het is iets waar ik naar uitkijk om mee aan de slag te gaan, naast de blijvende groei en evolutie van mijn vaardigheden als visual developer.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om trots te zijn om mijzelf en mijn werk. Hoewel ik altijd een perfectionist zal blijven, heb ik door de jaren heen geleerd om mijn sterke punten te erkennen en mijn zwakke punten te omarmen als een kans om te groeien en mijzelf te verbeteren.

Het delen van mijn creaties is voor mij minder spannend geworden en de kans op feedback ben ik gaan waarderen. Ook ben ik erachter gekomen, dat door open te staan voor nieuwe perspectieven, je groeit als maker en als persoon. Ik kijk ernaar uit om deze groei voort te zetten terwijl ik blijf streven naar het creëren van betekenisvol en inspirerend werk.