The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In oorlog zijn het grootste deel van de slachtoffers onschuldig.
Hidden Stories vertelt de verhalen van mensen die leven in Midden-Oosterse oorlogsgebieden. Kinderen die hun toekomst verliezen, families die uit elkaar worden gedreven en de strijd tegen het regime vormt de basis van ons werk. Deze verhalen vertellen we door animaties te projecteren op een diorama van een verwoestte Midden Oosterse stad. Door deze waargebeurde verhalen te abstraheren laten we deze menselijke ervaringen met oorlog en verlies vanuit een nieuw perspectief zien.
paar van animatie clips die wij nog hiermee bezig zijn met maken
animatie clips / projection material

Artist statement

Ik ben een digitaal kunstenaar, animator en maker van miniatuurmodellen. Ik gebruik verschillende tools en technieken om te creëren wat in mijn verbeelding opkomt. Ik laat me inspireren door zowel de schoonheid als de lelijkheid van de realiteit en streef altijd naar de beste resultaten. Het kan gaan om het maken van miniatuurmodellen, waarbij ik vertrouw op mijn handvaardigheid en fantasie, terwijl ik voor mijn schilderijen mijn inspiratie vooral haal uit de natuur. Met mijn animaties breng ik deze twee elementen samen tot leven.

Ambities

Mijn ambitie is om te werken in het veld van geavanceerde animatie en reclame, waar ik mezelf na vijf jaar zie, bezig met het verkennen van ideeën voor een nieuwe animatiefilm met een aantal collega's. Ik zie mezelf ook als een maker van artistieke en educatieve inhoud op sociale media, waarbij ik mijn kennis gebruik om anderen iets te leren. Ik stel me ook voor dat ik tegen die tijd mijn eigen website of online winkel heb opgezet, waar ik mijn kunstwerken en miniatuurmodellen kan verkopen.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik verschillende projecten uitgevoerd, ik heb geleerd hoe ik makend onderzoek doe en waar ik mijn inspiratie vandaan kan halen.

Ik heb ook geleerd hoe ik kan reflecteren op mijn werk en mijzelf als maker en kritischer te kijken naar waar ik sta. Bovendien, heb ik geleerd hoe ik mijn positie serieus neem tijdens de brainstormsessies in elk project. Ik heb geleerd te profiteren van mijn eigen fouten en mijn horizon verbreed. ik weet nu zeker dat "Animator" is wat ik mijzelf zal noemen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Animatie film (2023) | Amnesty International