The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In oorlog zijn het grootste deel van de slachtoffers onschuldig.
Hidden Stories vertelt de verhalen van mensen die leven in Midden-Oosterse oorlogsgebieden. Kinderen die hun toekomst verliezen, families die uit elkaar worden gedreven en de strijd tegen het regime vormt de basis van ons werk. Deze verhalen vertellen we door animaties te projecteren op een diorama van een verwoestte Midden Oosterse stad. Door deze waargebeurde verhalen te abstraheren laten we deze menselijke ervaringen met oorlog en verlies vanuit een nieuw perspectief zien.

Artist statement

Elke samenwerking is voor mij een zoektocht naar verbinding, betekenis en vrijheid.
Ik verdiep me graag in andere culturen en werelden met kunstenaars die hier een sterke connectie mee hebben, zo leer ik de wereld om mij heen beter te begrijpen.
Dit doe ik als interdisciplinaire kunstenaar door middel van schilderijen, muziek en installatiekunst waarin ik de bezoeker meenem in mijn zoektocht.

Ik gebruik kunst als een instrument om mezelf te verbinden met de mensen om mij heen, Als een katalysator, die mijn passie en emotie versterkt,
Als een pure expressie.

Ambities

Ik ben van plan om in een multidisciplinair collectief te gaan werken om mijn zoektocht voort te kunnen zetten met gelijkgestemde makers.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste voor mij is het samenwerken met anderen, tijdens mijn studie ben ik veel verschillende samenwerkingen aangegaan met allerlei mensen en ik weet nu precies welke verhoudingen voor mij werken en welke niet.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Kunstlek, expositie - 2022
Kunstlek, expositie - 2023
Sonic City, Academie Galerij - 2024

Sudah

Met mijn halfbroer Danu Rendra zijn we een schilderij aan het maken waarin we terug gaan naar onze Indonesische roots. Het materiaal is betaald met statiegeld van flessen en blikjes die we verzamelen op straat en het schilderij zelf is een eerbetoon aan onze zoektocht naar de schoonheid en spiritualiteit van het Oosten.

Adjective. sudah (Jawi spelling سوده) done, finished, completed. enough, sufficient.