Diversiteit en inclusiviteit

Het Taalhuis

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het Taalhuis is bedoeld voor alle Hagenaars van wie Nederlands niet de moedertaal is of wie zijn Nederlands wil verbeteren. Je kunt er terecht voor taalondersteuning, advies of om een boek te lezen of te ruilen. Met de kennis uit de activiteiten in het Taalhuis kunnen de deelnemers sneller deelnemen aan de Nederlandse samenleving.

Het Taalhuis is ontworpen als vast programmaonderdeel van het nieuwe cultuurpark in Den Haag, genaamd INTER-CITY. Het vraagstuk richt zich op hoe de buurt betrokken kan worden bij het nieuwe cultuurpark. Daarvoor is er gekeken naar waar behoeftes liggen in de buurt.

Artist statement

Wat mijn werk uniek maakt, is dat het onverwacht en verrassend is: elementen die ik graag mee neem in mijn verdere carrière. Een creatieve oplossing ligt vaak niet voor de hand. Zelden kun je het alleen bedenken. Als Kunst&Economie-er weet ik de juiste bruggen te slaan om tot innovatieve ideeën te komen.

Ambities

Wat ik belangrijk vind is dat mijn toekomst niet vast staat, maar dat er ruimte blijft voor dingen die op mijn pad komen. Over vijf jaar hoop ik een baan te hebben waar ik nog steeds nieuwe dingen leer, waar ik goed in ben en waarmee ik iets waardevols kan bijdragen. Het liefst werk ik in een stimulerende, vrije en blije omgeving.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens de opleiding Kunst & Economie is dat ik graag werk lever met een toegevoegde waarde. Dat betekent in mijn ogen niet alleen iets doen wat ik leuk vind of ergens geld aan verdienen, maar ook betekenisvol zijn voor mijn omgeving. Ik lever graag een bijdrage aan een mooiere wereld.