Gezondheid en welzijn

Hart onder de riem

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het eindproduct zijn wenskaartjes die ontworpen zijn door illustratoren van het Huis van Betekenis. Deze kaartjes hebben het doel om jongvolwassenen met mentale klachten naar aanleiding van de lockdown een hart onder de riem te steken. Dit gebeurt door een blijk van erkenning, een herkenbare illustratie en een persoonlijke tekst.

Artist statement

Ik specialiseer me sinds het eerste jaar KE in beeldende kunst & design. Na mijn stage bij het Huis van Betekenis heb ik een liefde ontwikkeld voor het vak illustratie. Ik vind het mooi hoe illustratie ingezet kan worden voor maatschappelijke vraagstukken. Dit is ook wat ik met mijn afstudeerproject wil bereiken.

Ambities

Mijn grootste ambitie is om ooit mijn eigen galerie te openen. Ik werk nu als galeriemanager bij een galerie in Zutphen en dit doe ik met heel veel plezier. De droom van een eigen galerie houdt vooral in dat ik zelf kan kiezen welke kunstenaars ik wil representeren op een plek die eigen, inclusief, innovatief en prikkelend is.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik op KE heb geleerd is netwerken, netwerken, netwerken. Met een open, geïnteresseerde en professionele houding kan je ver komen. Vooral in de creatieve sector zijn de goede connecties heel fijn en bijna essentieel om te hebben.