The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Een normale dag op de werkvloer van een boodschappen bezorg bedrijf. Een dag met western shoot outs, mondharmonica’s, vrouwvriendelijke safety workshops, bananen en komkommers, een huispapa die zeker weten alle tasjes in één keer naar binnen kan dragen én een bedrijfs psycholoog die alles weet van energetisch reinigen.

Dit project is in samenwerking met Jeugdtheaterschool aan de Slinger. Samen met productieklas 1 hebben we een voorstelling gemaakt over het boodschappen bezorg bedrijf, Picnic.

Concept & Regie: Nils Karssen
Tekst: Nils Karssen
Spel: Fiene van Beek, Loek Bolander, Lisa Blad, Eline Dekker, Mick Dijkman, Myrthe Dissel, Emmelie Drost, Lotte Kuijs, Anne Pape, Jeroen Schimmel, Yaron Smit, Rosalie Verheij.

Artist statement

Enthousiasme, heel veel enthousiasme. Kom je naar een voorstelling, les of workshop van mij dan kan ik je garanderen dat je met meer energie weg gaat dan dat je bent gekomen. Ik maak graag theater met jeugd voor alle leeftijden. Kom je naar een voorstelling van mij kijken? Leuk! Ga vooral opzoek naar de verborgen spelers in mijn decor en wacht met spanning af op de vechtscène die áltijd plaats vindt! Altijd.

Ambities

Hopelijk ben ik één van die docenten die iedereen kent en leuk vindt. Daarnaast hoop ik ook heel veel toffe voorstellingen gemaakt te hebben. Ook wil ik graag mijn eigen restaurant geopend hebben, met een volledig vegetarisch menu natuurlijk. Oh en ik wil ook een hoop korte films hebben gemaakt. Het liefst absurd met een vleugje thriller. En in de tijd die ik over heb ben ik vrijwilliger bij de brandweer.

Geleerd tijdens de studie

Op een opleiding leer je veel over het vak technisch gezien, maar op deze opleiding heb ik mij ook heel erg kunnen ontwikkelen als mens. Je leert over de verantwoordelijkheid als docent en regisseur, maar wordt ook constant bevraagd over waarom je theater maakt.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Op 23 mei kun je mijn regie 'Groter dan ik' zien op de HKU in de groter zaal. Tickets: https://webtickets.hku.nl/

Op 18 juni is 'Groter dan ik' te zien in de grote zaal van Theater aan de Slinger. Tickets: https://www.aandeslinger.nl/programma/productieklassen-jeugdtheaterschool-zo18juni2023
Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op de sites van de ticketverkoop.

Voor meer informatie over mij als docent, maker en mens kun je kijken op mijn online portfolio: nilskarssen.nl