Ander thema

Grens Gesprekken

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Grens Gesprekken is een project dat Utrechtse horecabezoekers activeert om een gesprek te voeren over seksuele intimidatie. Dit gebeurt door middel van bierviltjes met triggerende teksten erop bedrukt. Seksuele intimidatie is een groot probleem in de samenleving. Door gesprekken te voeren over het onderwerp krijg je nieuwe perspectieven op het probleem, halen we het taboe weg en leer je wat jij zelf kan doen tegen seksuele intimidatie. Samen zetten we zo een eerste stap tegen seksuele intimidatie.

Artist statement

Mijn specialisme is mijn creativiteit met mijn zakelijke en organisatorische kennis te combineren, zodat goede creatieve ideeën daadwerkelijk de kans krijgen om een verschil te maken in de wereld.

Ambities

Over vijf jaar wil ik doen wat ik leuk vind. Dat vind ik het meest belangrijk voor mijn toekomst. Of dit organiserend of meer makend is, richting design, televisie of horeca, of een combinatie, dat weet ik nog niet. Dat is iets waar ik me de aankomende tijd in ga verdiepen. Waar haal ik lol en energie uit en waar word ik gelukkig van. Dat zijn kern vragen waar ik de toekomende tijd mee bezig ga.

Geleerd tijdens de studie

Een van de meest belangrijke dingen die ik geleerd heb ik dat ik meer kan dan ik denk. Ik ben vaak onzeker geweest over bepaalde beslissingen, ideeën of stappen die ik wil zetten. Toch kan ik elke keer aan mezelf bewijzen dat die onzekerheid nergens voor nodig is. Dat brengt mij bij een tweede. Ik ben voornamelijk onzeker over mijn eigen creativiteit, terwijl ik het liefst met mijn creativiteit bezig ben. Deze onzekerheid heeft ervoor gezorgd dat ik in eerste instantie niet voor een makende opleiding heb gekozen, maar voor een meer zakelijke richting. In de toekomst wil ik deze onzekerheid de baas zijn en mijn creativiteit verder ontwikkelen, hoe eng dit ook kan zijn.