Duurzaamheid en circulariteit

Green Gatherings

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Green Gatherings is een website die helpt bij het duurzamer inrichten van zakelijke evenementen. Het biedt ondersteuning aan organisatoren bij het minimaliseren van hun ecologische impact. De website bevat onder andere een stappenplan om te verduurzamen, concrete duurzame alternatieven, betrouwbare keurmerken, duurzame samenwerkingspartners en creatieve oplossingen om een evenement op een duurzamere manier te laten plaatsvinden.
Deze video neemt je mee! Je bladert door de Green Gatherings website heen, om te zien wat wij allemaal te bieden hebben.

Artist statement

Duurzaam, milieubewust, ecologisch verantwoord en ga zo maar door. Ik wil een positieve impact hebben op de wereld, op de mensen om mij heen en in het werk dat ik doe. Dit doe ik door bewust frictie te creëren tussen wat als normaal beschouwd wordt en wat goed is. Om mensen in beweging te krijgen, moet je ze ervan overtuigen dat het gras groener is aan de overkant. Dat zal het ook letterlijk zijn, als we ons allemaal inzetten om te verduurzamen.

Ambities

Ik wil binnen de zakelijke evenementensector een beweging in gang zetten, waarbij duurzaamheid een vereiste is op elk event. In de huidige situatie wordt het te vaak alleen nog maar geïmplementeerd als de klant dit wil, hier moeten we vanaf. Duurzaamheid is geen leuke bijkomstigheid, het is een must! Om dit voor elkaar te krijgen wil ik bureaus in de sector informeren, inspireren en tot actie aanzetten.

Geleerd tijdens de studie

De opleiding Kunst & Economie heeft mij gevormd tot een oplossingsgerichte professional, die met een kritische blik naar de wereld kijkt. De maatschappelijke bril die we in veel van de projecten opgezet kregen, heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.

NVT

NVT