Games en Interactie

Graduation Talks Games & Interactie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Graduation Talks - Games en Interactie

Kom meer te weten over de graduation projecten van Games en Interactie!

 

Op Exposure presenteert een nieuwe generatie game artists, game developers, game designers en interaction designers zich aan de wereld. Tijdens de sessies gaan docenten van Games en Interactie in een talkshowsetting met hen in gesprek over hun afstudeerprojecten.

 

Schuif fysiek aan, of digitaal via de livestream, en kom meer te weten over hun werk, de weg naar hun afstuderen toe, hun uitdagingen, fascinaties en toekomstplannen!

Programma en Tijden


13:30 – 14:00 - Talk 1: Impact 

Games en interactieve ervaringen zijn meer dan alleen entertainment. Deze studenten willen impact creëren en je aan het denken zetten. Niet zo gek dus dat hun afstudeerproject schuren, verrassen en ontregelen, en je op een nieuwe manier laten kijken naar de wereld om je heen. 


14:15 – 14:45 – Talk 2: Studio’s 

Het ontwikkelen van games is vaak een teamsport en samen sta je sterker dan alleen. Deze studenten hebben voor hun afstudeerprojecten de handen ineengeslagen, met spannende, grappige en ontroerende resultaten tot gevolg.  


15:00 – 15:30 - Talk 3: Virtual Reality

Mark Zuckerberg is niet de enige die bezig is met de metaverse. Deze studenten onderzoeken in hun afstudeerprojecten alle nieuwe (on)mogelijkheden rondom het maken, gamen en leven in virtual reality. 


16:00 – 16:30 – Talk 4: Indie Works

Waar zou de wereld zijn zonder de indies? Deze onafhankelijke studenten gaan hun eigen weg buiten de gebaande paden en verrassen daarbij zichzelf en de speler. Hun afstudeerprojecten zijn een ode aan diversiteit, inventiviteit en natuurlijk ook gewoon ongeremd plezier.


16:45 – 17:15 – Talk 5: Other Worlds

Pak je spullen en reis naar andere werelden. Deze studenten hebben voor hun afstudeerprojecten hun eigen interactieve universums gemaakt om te ontdekken (en overleven), vol imponerende visuals, storytelling en worldbuilding. Ga je ook mee? 


17:30 – 18:00 – Talk 6: Interactive Societies

Deze studenten staan met twee benen in de maatschappij. Hun afstudeerprojecten doen dat ook. Van dinosaurussen tot fashion, en van burn-out tot technische vraagstukken, deze afstudeerprojecten laten je spelenderwijs nieuwe ideeën ontdekken, of zetten je aan het nadenken over urgente vragen.