Ander thema

Golf, Off Course!

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Golf, Off Course is een 'golfspel' waarbij je met een team aan golfers rivalen verslaat in beat-'em-up style gevechten om zo de beste op de golfbaan te worden. Hierbij hopen we een nostalgische snaar te raken.
Een duidelijker beeld van een belangrijk character in ons spel genaamd Gary.

Artist statement

Ik zie mijzelf als een general 3D-Artist met een focus op props en environment. Hierin heb ik een kleine specialisatie in hard surface modelling en texturing. Ook heb ik een brede interesse in alle elementen die bij 3D art komen kijken en ben ik leergierig om meer skills hierin op te pakken.
Ik denk dat hier ook mijn unieke punt ligt, buiten een specialisatie vind ik het heel interessant om in andere gebieden bij te springen, denk hierbij bijvoorbeeld aan tech-art.

Ambities

Ik zou graag een vaste baan hebben bij een bedrijf waar ik voornamelijk als 3D prop/environment artist aan de slag kan, maar ook ruimte heb om andere elementen in de 3D wereld te ontdekken en mijzelf als 3D artist constant door te ontwikkelen. Hierbij zou ik het prettig vinden als ik binnen een bedrijf de mogelijkheid krijg om te groeien.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens deze studie heb ik veel geleerd over samenwerkingen. Specifiek op het gebied van vertrouwen in je collaborateurs. Ik voel beter aan wanneer ik taken het beste over kan laten aan teammates. Daarentegen voel ik ook beter aan wanneer een taak juist bij mij past.