Ander thema

Glassy Eyes

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
When a young child’s grandfather moves in with them due to his worsening case of Alzheimer’s disease, they’re faced with their fear and prejudices about him.

Artist statement

Ik ben een visual artist en animator wie animatie gebruikt als expressie van persoonlijke ideeën en gevoelens. Ik maak graag mijn handen vies, en werk daarom het liefst met fysieke media en stop-motion technieken, sinds de imperfecties van deze werkwijzen toeval toelaten en mij zo veel mogelijk laten experimenteren. In mijn films kijk ik naar het alledaagse, inclusief de duistere gedeeltes, waarin ik ook niet bang ben om thema's zoals body horror te onderzoeken om mensen te confronteren met zichzelf en anderen.

Ambities

Mijn grootste droom is om onafhankelijk films te kunnen blijven maken wat mensen raakt en inspireert. Het allerliefst zou ik naar het buitenland willen gaan voor werk, of een vervolgopleiding om mijn artistieke vaardigheid daar te kunnen blijven ontwikkelen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens de opleiding zijn de verschillende manieren waarop ik perfectionisme heb moeten loslaten. De lessen waarin ik moest werken met verschillende fysieke werkwijzen, of moest werken met bepaalde limieten, zijn enorm waardevol geweest voor mij.

De zoektocht naar mijn identiteit als maker

Dit onderzoeksverslag begon als zoektocht van motieven in mijn eigen werk, waarnaar ik vervolgens veel ben gaan onderzoeken over body horror en de filosofische betekenissen ervan.