Ander thema

GISSA album showcase: ‘The Moment I Looked in Your Eyes’ (live-set)

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het afgelopen half jaar heb ik het album 'The Moment I Looked in Your Eyes' geschreven, een album dat mijn debuut wordt onder het alias 'GISSA'. Het album gaat over mijn eerste ontmoeting van mijn vriendin, tot aan het moment van het nu. Met hierin alle momenten en avonturen die wij hebben gedeeld. Deze ervaringen heb ik muzikaal getransformeerd naar een dans-gedreven album, waarvan ik enkele nummers bij Exposure live uit ga voeren!
Een preview van het album: GISSA - I Love U

Artist statement

In de loop van mijn muzikale carrière heb ik veel geëxperimenteerd met verschillende genres. Zo heb ik muziek geschreven in Blues, Jazz, Reggae, Nederlandse Hip-Hop, Lofi/Chillhop en House, waarin ik met de laatste drie genres actief ben in de volgende aliassen: Geiser, Ru-Mah en GISSA. Al deze uitlaatkleppen hebben mij als maker gevormd in iemand die heel divers is. Terwijl mijn creativiteit in sampling en audio-processing in elke vorm wordt gewaarborgd, brengt deze flexibiliteit mee dat ik mij kan vormen naar elke situatie.

Ambities

Met mijn debuutalbum 'The Moment I Looked in Your Eyes' hoop ik op de radar te komen van festivals in binnen- en buitenland, zodat ik het publiek met mijn live-set een onvergetelijke ervaring kan geven, zoals artiesten bij mij hetzelfde hebben gedaan.
Ook wil ik het nachtleven verder overnemen met mijn energieke DJ-sets, zodat ik mijn naam nog meer kan laten groeien.
Over 5 jaar wil ik daarom kunnen terugblikken naar een grote leercurve betreft live-performances en hoop ik op de gaafste locaties te hebben gespeeld!

Geleerd tijdens de studie

De 4 jaar die ik op de HKU heb mogen spenderen hebben mij volledig klaargestoomd om professional te zijn. De vele opdrachten en samenwerkingen die ik heb gehad hebben mij de skills en zelfvertrouwen gegeven om mijzelf op de kaart te zetten met mijn producties. Ook heeft de studie de liefde voor elektronica bij mij aangewakkerd en ontdekte ik hiermee een deel van mijzelf waarin ik echt mijn passie vind: performances!

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

8 juni: GISSA DJ set @Heavenz Festival, Almelo
28 juni: GISSA Live-Set @EKKO, Utrecht voor 'Exposure'
29 juni: GISSA DJ set @Willemeen, Arnhem voor 'Sunset Sessions'
30 juni: GISSA DJ set @Willemeen, Arnhem voor 'Graduation Party Artez'
1 juli: GISSA DJ set @Luxor Live, Arnhem voor 'Stille Nacht'