Inclusie en diversiteit

Girls To The Front

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik heb onderzoek gedaan naar de positie van opkomende, vrouwelijke muzikanten in de Nederlandse muziekindustrie. Hieruit bleek dat ze drie belangrijke obstakels ervaren: het gevoel van onderschatting, het gebrek aan rolmodellen / representatie en het gebrek aan vrouwelijke professionals in de muziekindustrie. Ik wil door middel van showcasefestivals, consulten en cursussen, georganiseerd door vrouwelijke professionals, vrouwelijke muzikanten een middengebied bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen.

Artist statement

Ik heb een passie voor diversiteit, inclusie en talentontwikkeling. Dit heb ik gecombineerd met mijn vaardigheid in productie en programmeren om een productiehuis op te richten dat de positie van opkomende, vrouwelijke muzikanten verbetert door een middengebied te creëren waar zij zich kunnen ontwikkelen en professionaliseren door middel van showcasefestivals en cursussen / consulten gegeven door vrouwelijke professionals.

Ambities

Ik wil over vijf jaar bezig blijven met mijn liefde voor muziek, talentontwikkeling en diversiteit.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd hoe ik mijn passies voor inclusiviteit en talentontwikkeling kan combineren met mijn vaardigheden om een vernieuwende organisatie neer te zetten die de positie van vrouwelijke muzikanten kan verbeteren door middel van representatie, erkenning en samenwerking.