Ander thema

FLOW, hoe werkt dat?

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het onderwerp voor dit onderzoek komt eigenlijk vanuit mij als muzikant. Bij veel prestaties die ik lever krijg ik de feedback dat het goed was maar dat de meeste feedback gevende denken dat er veel meer in mij zit dan wat ze gehoord hebben. Ik ben het hier mee eens. In een veilige omgeving kan ik veel meer kanten op dan op een podium. Dit is geen plankenkoorts ben ik van overtuigd want er zijn geen zenuwen. Het is een mindset, een mindset dat ik op het podium veilig moet spelen omdat ik anders geen extra kwaliteit kan leveren. Er zit wel een stukje faalangst bij. Ik wil de situatie verder onderzoeken. Precies weten waar dingen vandaan komen. En hopen om zo goede oefeningen te vinden/maken om je te helpen bij de juiste flow ontdekken en te kunnen gebruiken. Mijn onderzoek zal een artikel worden met (hopelijk) een bijlage met oefeningen.

Artist statement

Hallo!
Ik vind het belangrijk om mensen die naar mij of mijn band luisteren op een positieve manier te laten inspireren met wat ze zien en horen. Ik wil graag overbrengen wat muziek met mij doet, hoe ik er energie van krijg en hoe ik er alleen maar meer van wil. Ik hecht meer waarde aan het zijn van een dienende drummer dan een uitbundige solo drummer. Ik wil de groep muzikanten kunnen dragen om op deze manier het geheel naar een hoger level te brengen.

Ambities

Ik wil samen met de acts waarin ik speel op de grotere podia staan. Ik denk hier aan dingen als festivals, melkweg, AFAS Live, Paradiso. Daarnaast hoop ik dan een fijne balans te hebben tussen een docent en een uitvoerende muzikant.

Geleerd tijdens de studie

Dat zijn eigenlijk drie dingen. Ik heb leren studeren. Hoeveel tijd besteed je aan welk onderdeel. Wat heeft meer herhaling nodig en wat kun je af en toe laten liggen. Ook heb ik geleerd om bands of mezelf op een professionele manier te kunnen opnemen. En als laatste heb ik geleerd hoe je jezelf op een goede manier kunt aanbieden in de muziekwereld. Hiermee kreeg ik tools om een netwerk op te bouwen, om de juiste mensen te kunnen en durven te benaderen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

2021-2022 Opnames en release EP "Vloed' van LOE.
2022 Pop College Tour met LOE.
2022 Concert bevrijdingsdag Groningen
2022 Concert Straight On Stage met o.a. Waylon en Miss Montreal
2022 40+ optredens met Straight On Stage in 1 jaar
2022 Concert Cinetol met LOE. + Charlot + Coeur
2023 Concert LOE. Zimihc Theater
2023 Finale Rob Acda Awards met Lucas Rens
2023 Concert LOE. Tivoli Vredenburg